Anija

TURISTIKE ONHEZMUS 1

ONHEZMUS 1 është e para anije turistike në stilin antik me flamur shqiptar në bregdetin jonian.

Eksploro

JEEP SAFARI

Udhëtimi fillon nga porti dhe vazhdojmë me vizitën në Kështjellën e Lëkurësit dhe qëndrojmë 30 minuta për të eksploruar dhe për të bërë fotografi.

Merr

MAKINE ME QERA

IonAlb Travel&Tours për të gjithë ata që duan të shijojnë bukuritë e jugut të Shqipërisë në mënyrë të pavarur, ofron  makina të ndryshme me qera.

Ofrojmë

SHËRBIME PORTUALE

IONALB TRAVEL & TOURS OFRON SHËRBIME PORTOALE SI:

Çfarë ne ofrojmë

IONALB TRAVEL&TOURS

IonAlb Travel&Tours është një agjensi turistike me qendër në Qytetin e Sarandës. Misioni ynë është të sjellim më pranë jush një program të gjerë pushimesh, guidash, eventesh dhe dëfrimesh, duke ju garantuar një shërbim korrekt dhe cilësor, si dhe një larmishmëri zgjedhjesh.

Tour-e ditore ne det me anijen Onhezmus 1

ONHEZMUS 1 është e para anije turistike në stilin antik me flamur shqiptar në bregdetin jonian. Emri i saj vjen nga Onhezmi, emër i qytetit të Sarandës, daton që në lashtësi dhe rrjedh nga emri i një ere juglindore, e cila frynte dhe lehtësonte udhëtimet e anijeve, që përshkonin ujërat Joniane.

lexo më shumë

Defender Safari

Udhëtimi fillon nga porti dhe vazhdojmë me vizitën në Kështjellën e Lëkurësit dhe qëndrojmë 30 minuta për të eksploruar dhe për të bërë fotografi. Destinacioni ynë i rradhës është Kisha e Mesopotamit, që daton 1500 vjet më parë. Vazhdojmë aventurën rrugore në fshatin Muzine për fotografi dhe mësojmë historinë e zonës.

lexo më shumë

Makina me qera

IonAlb Travel&Tours për të gjithë ata që duan të shijojnë bukuritë e jugut të Shqipërisë në mënyrë të pavarur, ofron makina të ndryshme me qera. Makinat janë në kushte shumë të mira teknike si dhe të pajisura me gjithë dokumentacionin përkatës për të udhëtuar në Shqipëri.

lexo më shumë

Rreth

IonAlb Travel&Tours

2

Anije turistike

8

Jeep Safari

40

Makina me qera

Galeria

Shikoni Galerin tonë

Zbuloni magjinë e detit të Jonit, dhe udhëtimet e paharrueshme me “Onhezmus 1”, duke shfletuar galerinë tonë.

Merrni një ndjenjë unike

AVENTURA TE PAHARRUESHME

Për të gjithë ata që duan të bëjnë një aventurë malore, IonAlb “Travel&Tours” ofron ture ditore me Jeep Safari. IonAlb “Travel&Tours” ofron gjithashtu makina të ndryshme me qera, për të gjithë ju që dëshironi të levizni për kënaqësinë tuaj.
Kënaqësia juaj, detyrimi ynë!