IONALB TRAVEL & TOURS OFRON SHËRBIME PORTUALE SI :
• Furnizime me naftë

• Hyrje/Dalje jahtesh

• Planifikim itinerari

• Porosi dhe furnizime me ushqime të freskëta.

• Rezervim kalate

• Udhetime dhe transport ne destinacion

• Rezervim Hoteli dhe Restoranti.