IonAlb Travel&Tours për të gjithë ata që duan të shijojnë bukuritë e jugut të Shqipërisë në mënyrë të pavarur, ofron makina të ndryshme me qera. Makinat janë në kushte shumë të mira teknike si dhe të pajisura me gjithë dokumentacionin përkatës për të udhëtuar në Shqipëri.