Onhezmus1

Ky produkt nuk është i disponueshëm.

SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

ONHEZMUS 1 është e para anije turistike në stilin antik me flamur shqiptar në bregdetin jonian. Emri i saj vjen nga Onhezmi, emër i qytetit të Sarandës, daton që në lashtësi dhe rrjedh nga emri i një ere juglindore, e cila frynte dhe lehtësonte udhëtimet e anijeve, që përshkonin ujërat Joniane.

Informacione shtesë

Lloji Rezervimit

Rezervim me drekë, Rezervim pa drekë

Destinacioni

Sarandë- Gjiri i Bati, Sarandë-Gjiri i Pllakotoit